Automate

Laat u overtuigen door Automate. Hét softwarepakket voor een professioneel auto-demontage bedrijf. Al ruim 200 auto-demontage bedrijven gingen u voor!

Het Automate software pakket is speciaal ontwikkeld voor auto-demontage bedrijven en is modulair opgebouwd. Het is dus mogelijk om rustig aan te beginnen met een basis pakket en deze langzaam op te bouwen tot een zeer uitgebreid systeem met nagenoeg alle functionaliteiten die men wenst. Automate beschikt over uitgebreide lijst,- print- en  exportfuncties. Elk overzicht is makkelijk met 1 druk op de knop te e-mailen naar 1 of meer ontvangers.

Over elke module worden jaarlijkse "Licentie & Onderhoudskosten" berekend, waarmee de modules softwaretechnisch worden onderhouden en men ook recht heeft op telefonische ondersteuning van onze Helpdesk.

Het is mogelijk om, indien men daar behoefte aan heeft, een demonstratie van Automate aan te vragen of indien gewenst een cursus. Neem voor een afspraak contact op met onze Helpdesk. Zij kunnen u adviseren wat voor u bedrijf het beste werkt als het om Automate gaat.

Voor meer informatie, actuele prijzen of een vrijblijvende offerte op maat kunt u altijd bellen met onze helpdesk. (078-6323334)

Automate wordt geleverd in verschillende modules. Voor een overzicht van deze modules, klik hier.

U kunt ook voor een vrijblijvende offerte bellen naar 078-6323334. De medewerkers staan u graag te woord om voor u het beste pakket samen te stellen.